Open keuken

Deze open keuken is een goed voorbeeld maatwerk dat we leveren. Na goedkeuring op het ontwerp gaan wij aan de slag. Tijdens de productie stemmen we alle wensen volledig af op uw vraag. U kunt op elk gewenst moment binnenstappen om mee te kijken naar de vorderingen. Van begin tot eind bent u nauw betrokken bij de productie. Zo kunt u voor we bijvoorbeeld de fronten spuiten, eerst komen voelen en testen of het overeenkomt met de droomkeuken die u voor ogen heeft. Van begin tot einde bent u nauw betrokken bij de productie. Een groot voordeel van deze manier van werken is dat last-minute details kunnen worden aangepast voordat de eindbewerking wordt gedaan.

Slank design met betonlook
De open keuken bestaat uit een middelhoge kast met 3 lades, 8 deurtjes, een ingebouwde oven, magnetron en is om een bestaande nis in de muur heen gebouwd. De andere zijde heeft een HI-MACS-aanrechtblad van 4,5 meter in de kleur Roma en is nagenoeg naadloos verlijmd met het hoekblad naast de koelkast. Door de unieke eigenschappen van dit materiaal is het mogelijk een slank blad met betonlook uit één geheel te realiseren. Daarnaast is het materiaal zeer hygiënisch vanwege het gesloten oppervlakte.

Een keuken waarin gewerkt wordt

Onder het blad zijn watervaste rompen geplaatst met greeploze lades van massief eiken. De lades lopen op geleiders en hebben net als de scharnieren een soft-close functie van BLUM. Deze zijn getest en goedgekeurd voor intensief gebruik.

“Een combinatie van een mooi design met innovatieve opbergmogelijkheden.”