INTERIEURS

HOUTEN EYECATCHERS IN JOUW WONING

Wil je een unieke eyecatcher in je woon- of slaapkamer, de badkamer of juist op zolder? Wij maken voor iedere ruimte een passend ontwerp van robuust eikenhout. Je kunt je eigen ontwerp aan ons voorleggen of wij komen zelf met een ontwerp. Zo maak je niet alleen optimaal gebruik van je ruimte, maar ziet het er ook bijzonder stijlvol en strak uit. Je betaalt er iets meer voor, maar daar geniet je de rest van je leven van.

VAN HOUTEN INLOOPKAST TOT KINDERKAMER

Wat je ook zoekt: bij DVB design kunnen we het maken. En we maken nooit zomaar iets, we richten ons op de meest unieke ontwerpen en designs. Voor mensen die houden van hout, kwaliteit erkennen en sfeervol willen wonen. Een greep uit onze producties:

STIJLVOLLE INTERIEURS VOOR BEDRIJVEN

Ook in je winkel, kantoor of bedrijfsruimte kunnen we een exclusieve nieuwe inrichting realiseren. Het zijn ruimtes waar je vaak wel 5 dagen in de week doorbrengt, dan kan het maar beter een fijne plek zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je medewerkers en klanten. Als meubelmakerij helpen we je graag met een uniek en stijlvol interieur.  

ONZE BUITENMEUBELS: ÉCHTE BUITENKANSJES

Ben je op zoek naar een meubel voor buiten? Wij hebben een stijlvolle eigen lijn ontwikkeld met tafels, banken, picknicktafels, buitenkeukens en meer. Duurzaamheid, comfort en stijl vind je terug in onze designs: voor een buitengewoon leven.

Wil je meer over ons weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bekijk de volgende projecten.

“Passie en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.”