Interieurs

Voor die ultieme inloopkast, klassieke herenkamer, kleurrijke kinderkamer of eeuwige rommelkamer in huis maken wij graag een passend ontwerp. Ook voor uw winkel of bedrijfsruimte kunnen wij een frisse nieuwe inrichting realiseren, gericht op uw doelgroep of specifieke werkzaamheden. Als meubelmakerij werken wij graag met unieke en eigentijdse materialen. Deze verwerken wij met veel plezier in onze meubels. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe of vergeten materialen om een uniek en tijdloos product te kunnen blijven leveren. Denk hierbij aan een salontafel, eettafel of dressoir. Wij kunnen voor u een ontwerp maken, maar ook uw eigen ontwerp is bij ons welkom.

En voor bedrijven

Ook uw winkel of bedrijfsruimte geven wij graag een frisse nieuwe inrichting, dat past bij uw doelgroep of specifieke sector of product.

Of buiten

Bent u op zoek naar een meubel voor buiten? Wij hebben een interessante eigen lijn met tafels, een bijzondere buitenkeuken en nog veel meer. Duurzaamheid en stijl staan altijd centraal in het vervaardigen van deze meubels.

Bekijk de volgende projecten.

“Passie en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.”