INTERIEURBOUW

MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS

Wil je van jouw huis een thuis maken? Dan komen we graag langs voor het interieur. Zowel in als rondom je huis kunnen we jouw interieurdroom realiseren. Van de complete inrichting tot een enkele inloopkast. Ambachtelijk maatwerk waar de klasse vanaf druipt. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven.

REALISTISCHE WEERGAVE VAN JOUW DROOM

Als je weet waar je naar op zoek bent maken we van jouw droom de realiteit. Ook kunnen we zelf een stijlvol ontwerp voor je maken. Hiervoor gebruiken we ons 3D-tekenprogramma. Door een realistisch beeld te schetsen van jouw droomkeuken, badkamer of kantoor zie je het eindproduct al op beeld. Volgens gaan we aan de slag en schaven we bij tot je 100% tevreden bent.

MASSIEF EIKEN MEUBULAIR: VAN TAFEL TOT BOEKENKAST

Als specialist in massief eiken meubilair kunnen we elk eikel meubel maken. Van robuuste eiken tafels en keukens tot boekenkasten en inloopkasten. In de kleur, maatvoering en stijl die je maar wenst. Ook zakelijke projecten pakken we graag op. Van een stijlvolle balie in je ontvangstruimte tot de inrichting van de werkvloer.

Wil je meer over ons weten? Neem vrijblijvend contact op.

“Speciaal gemaakt voor de ruimte, in de stijl van uw woning of bedrijf.”