Interieurbouw

Een huis wordt pas een thuis met het juiste interieur. Het is onze passie om met ambachtelijk maatwerk uw interieurdroom in of rondom het huis te verwezenlijken. Wij specialiseren ons in massief eiken meubilair, zoals robuust eiken tafels en eiken keukens, en kunnen elk eiken meubel uitvoeren in de gewenste kleur.

Ook zakelijke projecten kunnen volledig door DVB Design uitgevoerd worden; van de balie in uw ontvangstruimte tot de inrichting van de werkvloer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de opgeleverde projecten voor inspiratie of neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Maatwerk

Met uw wensen gaan wij aan de slag en werken dit tot in detail uit. Wij gebruiken hierbij een 3D-tekenprogramma waardoor wij een realistisch beeld schetsen van uw keuken, badkamer of slaapkamer. Zo ziet u duidelijk wat het eindproduct wordt en komt u niet voor verrassingen te staan bij oplevering. 

Als all-round meubelmakers hebben wij veel ervaring in het vinden van oplossingen voor al uw interieurwensen. Van voetenbankje tot totaalinterieur en winkelinrichting; geen opdracht is voor ons te klein of te groot. We geven eerlijk advies vanuit onze passie voor het vervaardigen van kwaliteitsmeubilair en hanteren een hoge standaard. 

Naast het uitvoeren van meubelwerk, zijn wij erg flexibel en kunnen wij met ons netwerk van professionele vakmensen elke vorm van woningverbetering of zakelijke inrichting tot een succesvol einde begeleiden. 

“Speciaal gemaakt voor de ruimte, in de stijl van uw woning of bedrijf.”