KEUKENS

VAN FRONTJES TOT EEN COMPLETE KEUKEN

Een kleine aanpassing aan je gerecht kan een enorm verschil in smaak betekenen. Dat is

met je keuken niet anders. Zelfs aan de kleinste details werken we met de grootste precisie. Oftewel: vakmanschap. We kunnen de complete keuken voor je inrichten, maar ook enkel de kastjes en bijbehorende tafel op maat voor je maken. De keuze is aan jou.

SMAAKVOLLE KEUKENS OP MAAT GEMAAKT

De keuken zien wij als één van de belangrijkste plekken in huis. En daarom gaan we er graag over met je in gesprek. Heb je veel kastruimte nodig? Gebruik je graag kruiden in je gerechten of wil je er bijvoorbeeld een wijnkast omheen laten maken? Laat gerust voorbeelden zien van jouw droomkeuken. We brengen jouw ideeën in kaart en bouwen de keuken van je dromen.  

STRAKKE DESIGNS EN FUNCTIONELE ONTWERPEN

We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen en warme houtsoorten, zodat we unieke en tijdloze designs kunnen realiseren. Van bijpassende frontjes, stijlvolle handgrepen, trendy kleurstellingen tot een doorlopend werkblad. En voor eventueel spuitwerk werken we samen met de beste spuiters in Nederland.

ONTWERPEN, LEVEREN EN MONTEREN VAN JOUW KEUKEN

Indien nodig werken we ook samen met gerenommeerde keukenboeren, zodat we alles compleet kunnen ontwerpen, leveren en monteren. Je kan dus bij ons terecht voor je complete keuken met alles erop en eraan. En dan heb je dus niet zomaar een keuken, maar de keuken waar je altijd al van gedroomd hebt.  

Wil je meer over ons weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bekijk de volgende projecten.

“We maken een proefopstelling, om zeker te zijn dat de maatvoering correct is.”