BADKAMERS

VAN DE KASTEN TOT EEN COMPLETE BADKAMER

De badkamer: ooit een praktische ruimte, nu de plek in huis waar we tot rust komen. De plek waar we onszelf even kunnen terugtrekken. Daarom bieden we extra aandacht voor het ontwerp en kiezen we graag voor houten elementen en natuurlijke materialen. En hout in de badkamer? Het zorgt voor rust en een warme sfeer, zodat je lekker even kan ontsnappen uit de dagelijkse druktes.  

PASSIE VOOR KWALITEIT

Wij geven vanuit onze pure passie altijd een eerlijk advies over de inrichting en het ontwerp. Zo kunnen we zelf een ontwerp voor je maken, maar uiteraard gaan we ook graag met jouw ideeën aan de slag. Zodra we een beeld hebben van jouw droombadkamer schetsen we het ontwerp in ons 3D-tekenprogramma. Als je 100% tevreden bent, dan gaan we aan de slag.

JOUW BADKAMER COMPLEET GEÏNSTALLEERD

Van de wastafelbladen, kastjes, badkamermeubels, houten onderkasten tot een complete badkamer: alles tot in perfectie gemaakt en compleet geïnstalleerd door échte vakmensen. Je ziet direct het verschil met een ‘standaard’ badkamer. Met een badkamer vol kwaliteit, geniet je nog langer.

Wil je meer over ons weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bekijk de volgende projecten.

“Eerlijke materialen, robuuste uitstraling.”