BOERDERIJ EENRUM: EEN KEUKEN OM VAN TE SMULLEN

Ontwerpster Hedda Pier heeft het fraaie ontwerp van Boerderij Eenrum in Groningen gerealiseerd. De combinatie van verschillende stijlen, gewaagde kleuren en materiaalkeuzes maken dit geheel tot een boerderij waar menig mens van droomt. Niet voor niets heeft dit project het maandblad Residence gehaald.

EEN DROOMKEUKEN

Dé eyecatcher van deze boerderij is de keuken. Een absolute droomkeuken, maar stiekem ook voor ons een droomproject. De keuken is gemaakt van massief eikenhout afgewerkt met een Monocoat olie in de warme kleur Bourbon. Het warme van het eiken wordt versterkt door het gebruik van een ruwe natuursteen. En in combinatie met de grijs gespoten eiken fronten krijgt het geheel een eigentijdse look. De details in het paneel van de afzuigkap, met de hand uit gegutst, zijn de kers op de taart.

HET UNIEKE KEUKENEILAND

Ontwerpster Pier heeft het unieke keukeneiland eveneens zelf bedacht, maar de uitvoering en de manier van opbouwen was in handen van DVB Design. De taps toelopende poten zijn gemaakt van massief eiken en voorzien van een Wenge ring. Door de vormgeving blijven de ringen met bijbehorende planken op zijn plaats. Het meubel is hierdoor ook uiterst stabiel. Het blad is uitgefreesd en ingelegd met een 8mm. dikke messingplaat.

"De ontwerpster weet wat ze wil"

VAN KEUKEN TOT BOEKENKAST

Naast de keuken hebben wij ook de eetkamer voorzien van een enorme boekenkast. De greep in deze kast is bijzonder te noemen, in het ontwerp is deze namelijk bijna niet te zien.

Ook het badkamermeubel hebben we gemaakt. De spiegels zijn geplaatst op notenhouten kasten. Het blad is doorlopend gemaakt door Il Granito uit België.

Wil je meer weten over dit project? Neem vrijblijvend contact op.

“Met recht een droom boerderij”