Meubelmakerij

Welkom in onze meubelmakerij, waar passie en vakmanschap voorop staan. Wij ontwerpen en maken meubels op maat voor uw persoonlijke interieurwens. Van een robuuste tafel tot complete keuken, inloopkast of tuinbank; wij maken het voor u. Net waar u naar op zoek bent. We werken met diverse materialen en eiken is onze specialiteit. Al het eiken wordt van boomstam tot eindproduct handmatig gemaakt.

Bij DVB Design werken ambachtelijke meestermeubelmakers met jarenlange ervaring. Wij bedenken en maken interieuroplossingen. Kwaliteit en design staan bij ons voorop en we doen geen concessies in het gebruik van authentieke materialen. Zo combineren we hoge kwaliteit met een uniek design naar uw wens.

De meubelmakerij is het hart van ons bedrijf en de plek waar onze passie voor meubels maken tot leven komt. We werken alleen met het beste gereedschap, de meest hoogwaardige machines en zijn altijd op zoek naar nieuwe productiemethoden. Onze werkplek ontwikkelt daardoor steeds mee. Als ondernemende meubelmakers zien wij het als een voorrecht om zelf te kunnen bouwen. Al onze meubels zijn 100% handwerk en het plezier dat wij beleven aan ons vak wordt met elk project groter.

“Passie en vakmanschap staan voorop.”