KASTEN

VAN BOEKENKAST TOT KEUKENKAST

Elke ruimte in je woning, kantoor of winkel heeft een eigen functie. Dit vraagt om maatwerk, zodat je de ruimte optimaal benut en afstemt op je persoonlijke wensen. Naast functionaliteit speelt het design een grote rol. Daarom kies je voor het ambachtelijke meesterschap van DVB Design. Wij ontwerpen luxueuze maatwerk kasten voor elk denkbaar doel:

AANDACHT VOOR KASTEN

Bij DVB design maken we iedere kast alsof het onze laatste is. Met de grootste precisie, liefde voor hout en vakmanschap. We blijven eindeloos schaven en boetseren, totdat het wat ons betreft perfect is. Uiteindelijk willen we zelf ook gewoon trots zijn op wat we maken.  

AANWINST IN JOUW WONING

Een luxe kast die met de hand gemaakt is, dat zie je direct. En het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook in gebruik is het een absolute aanwinst. Een investering waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. Kies je voor massaproductie bij een woonwinkel of kies je voor de pure kwaliteit van DVB Design?

Wil je meer over ons weten? Neem vrijblijvend contact op.

Maatwerk is de standaard

Nulla vestibulum eros ac tellus condimentum dapibus. Quisque efficitur ex in faucibus ultricies. Sed interdum gravida tellus, eget semper augue blandit vel.

Bekijk de volgende projecten.

“Functionaliteit én design.”