ANNA VAN DE VONDEL

EEN TIJDLOOS TOTAALPROJECT

Voor een fraai project in Amsterdam hebben wij een strak en tijdloos totaalproject mogen maken. In samenwerking met Cooper project realisatie is het ontwerp voor deze slaapkamers, badkamer en keuken tot stand gekomen. Een project dat ook een vermelding in de Art of Living heeft gehaald.

UNIEKE ROOM DIVIDER
Voor dit project is gekozen voor een room divider. Dit zorgt voor een stijlvolle afscheiding tussen het slaapgedeelte, de kledingkasten en de badkamer. De vormgeving van deze room dividers is uniek in zijn soort en gemaakt van massief eikenhout met een Monocoat afwerking.

COMPLETE INRICHTING
De achterwand bij het bed is een luxe detail in de slaapkamer, gemaakt van massief eikenlatten. De kasten en TV-meubels in de gehele woning zijn gemaakt van gespoten mdf in verschillende lichte kleuren, passend bij de ruimtes waar deze zijn geplaatst. De garderobekast is gemaakt van eikenfineer in een warme chocoladekleur.

"Room divider om van te dromen"

VISGRAAT VLOER
Ook de keuken is door ons gerealiseerd, en gecombineerd met de visgraat vloer voorzien van Decton (steen). Op het keukenblad komt deze stijl terug. De fronten zijn gemaakt van gespoten mdf en notenfineer. De keuken is voorzien van apparatuur van Siemens, Bora en Quooker.

Wil je meer weten over dit project? Neem vrijblijvend contact op.

“Van steen tot hout alles in visgraad ”