Meubelmakerij

600 VIERKANTE METER VAKMANSCHAP

Echte vakmensen: de mensen met een potlood achter het oor, zaagsel op de kleding en een duimstok in de kontzak: ze zijn tegenwoordig schaars, maar in onze meubelmakerij vind je ze nog. Kom gerust eens langs om ze aan het werk te zien. En bovenal: om te zien wat voor stijlvolle en unieke meubels er gemaakt worden.

LIEFDE VOOR HOUTEN INTERIEURS

Wij ontwerpen en maken unieke meubels op maat. Karakteristiek, robuust en elegant: je ziet direct het verschil met een ‘standaard’ meubel. Over ieder detail wordt nagedacht. Zo zorgen we dat het product naadloos aansluit op jouw persoonlijke interieurwens.

We werken met verschillende materialen, maar eiken is onze specialiteit. Van boomstam tot eindproduct: daar worden we blij van, en onze klanten gelukkig ook.

UNIEKE INTERIEUROPLOSSINGEN VAN EIKEN HOUT

Dagelijks werken we met 4 a 5 vakmensen in onze werkplaats. Samen bedenken, maken en installeren we stijlvolle interieuroplossingen. Daarbij doen we geen concessies in het gebruik van authentieke materialen. Zo combineren we hoge kwaliteit met een uniek design, afgestemd op jouw wensen. Daar heb je nog jarenlang plezier van.

HET HART VAN ONS BEDRIJF

De meubelmakerij is het hart van ons bedrijf en dé plek waar onze passie voor meubels maken tot leven komt. We werken alleen met het beste gereedschap, de meest hoogwaardige machines en pure kwaliteitsmaterialen. Al onze meubels zijn 100% handwerk, daar kan je ons midden in de nacht voor wakker maken.

Meer weten over ons bedrijf? Neem gerust contact op.

“Passie en vakmanschap staan voorop.”