HIGH-END INTERIEUR IN HILLGERSBERG

Voor de bewoners van een woning in Hillegersberg hebben wij massief eikenhout gebruikt om de woning een exclusieve uitstraling te geven. Van de woonkamer tot aan de zolder hebben wij diverse high-end interieurproducten gemaakt.

Ingebouwde haard

In de woonkamer hebben we greeploze lades geplaatst, de haard stijlvol ingebouwd en de eettafel op maat gemaakt. Door de strakke latten rondom het vuur creëren we een uniek design en een extra warme uitstraling.

Badkamer

Ook in de badkamer hebben we enkele houtproducten op maat gemaakt. Zo is de wasbak stijlvol weggewerkt en zie je het gebruik van de strakke latten terug. Deze luxueuze stijl is dus in de gehele woning doorgevoerd.

Boekenkast

De boekenkast is eveneens op maat gemaakt. Hier zie je de strakke latten in combinatie met de zwarte bladen, zoals je die ook bij de ingebouwde haard ziet. Zo vormt het één strak geheel.

TV-meubel

Ook in het tv-meubel is dezelfde stijl doorgevoerd. Zo sluiten alle elementen in het interieur naadloos op elkaar aan. Je ziet dat er niks in deze woning aan het toeval is overgelaten. En de pure kwaliteit, die herken je direct.  

"Strakke latten, gebogen vormen"

Washok

In veel woningen is het washok een ondergeschoven kindje. Een rommelige ruimte waar vrijwel geen aandacht aan gegeven wordt. Maar als je de wasmachine en droger netjes inbouwt en extra kastruimte creëert, inclusief een werkblad op de juiste hoogte dan is zelfs het washok een ruimte waar je graag komt.

Keuken

Als je je keuken net even die extra touch wilt geven dan zorgen wij voor de afwerking. Van het keukenblad tot de lades en bijpassende greepjes. Alles op maat gemaakt en afgestemd om jouw droomkeuken te realiseren.

Wil je meer weten over dit project? Neem vrijblijvend contact op.

“HIGH-END INTERIEUR"