NOTEN KEUKENS VONDELPARK

DROOMKEUKEN: VAN IDEE TOT WERKELIJKHEID

Voor dit prachtige project aan het Vondelpark hebben we twee appartementen in één herenhuis mogen voorzien van nieuwe keukens. De ontwerpen en materiaalkeuze zijn overeengekomen tussen de architect Onyx Kitchen en de klant Zuider Vastgoed. Wij hebben de droomkeukens tot werkelijkheid gebracht.

GROOT KEUKENEILAND
Voor het grootste appartement is gekozen voor een groot eiland, met een aparte kastenwand en koffiecorner. De fronten van de kastenwand zijn gemaakt van notenfineer, wat een luxe uitstraling geeft. Het lichte blad is gemaakt van Idylium composiet. In combinatie met de grijze Tmatt fronten springt het eiland mooi in het ontwerp naar voren. Voor de apparatuur is gekozen voor Miele, Quooker en Bora.

"Een gekraakte noot"

COMBINATIE VAN FRONTEN
In het andere appartement is de keuken voorzien van notenfineer voor de fronten, in combinatie met antraciet fronten. De combinatie van twee kleuren vormt een speels maar stijlvol afgesteld geheel. Het blad in deze keuken is gemaakt van Decton in een marmerlook. Voor de apparatuur in deze keuken is gekozen voor V-Zug, een luxe Zwitsersmerk, in combinatie met Cooker en Bora.

Wil je meer weten over dit project? Neem vrijblijvend contact op.

“Een gekraakte Noot.”