KEUKEN OUDE LEEDE: VOOR ALS JE VAN BBQ-EN HOUDT

In Oude Leede hebben wij een keuken bedacht en ontworpen geheel naar de wensen van de klant. Een bijzondere keuken, want wie kan er nou zeggen dat hij/zij binnen kan BBQ-en?

BBQ IN HUIS 
De klant is gek op BBQ-en en wilde dit graag in zijn keuken verwerkt hebben. Want waarom kan je wel bij een restaurant de BBQ aansteken en in huis niet? En dus hebben we hier in het ontwerp rekening mee gehouden. In de kast van de BBQ is een extra krachtige afzuiging geplaatst. Daarnaast is deze kast voorzien van pocketdeuren, na het openen van de deuren vallen ze in de zijkant van de kast weg.

WARME UITSTRALING
De keuken, voorzien van veel opbergruimte, is gemaakt van massief eiken en afgewerkt met een Monocoat olie in de kleur Bourbon. Dit geeft een warme uitstraling. Het dunne aanrechtblad is gemaakt van natuursteen. Voor de apparatuur is gekozen voor Bora, Quooker en Siemens.

"Smokey business"

EIGEN MEUBELLIJN
De eettafel en bijpassende bank zijn afkomstig van onze eigen meubellijn. De tafel heeft een klassieke look in een modern jasje en is uitgevoerd met ouderwetse ‘pen en gat’ verbindingen. Kortom: een keuken met ingebouwde BBQ: nodig de visite maar uit.

Wil je meer weten over dit project? Neem vrijblijvend contact op.

“Eikenhout en Natuursteen, deze combi blijft prachtig”