SURINAMESTRAAT DEN HAAG

STIJLVOL WONEN IN DEN HAAG

Een herenhuis in de Archipelbuurt in Den Haag is een droomwoning geworden. De klant heeft samen met ontwerpster Hedda Pier de klassieke woning een moderne twist gegeven. De rustige kleurtonen maken van dit project, vol kleine details, een smaakvol huis voor het hele gezin. Dit project heeft in meerdere woonbladen gestaan, waaronder Stijlvol wonen.

OOG VOOR DETAIL
Hedda Pier staat bekend om haar rustige ontwerpen, waarin verschillende stijlen worden gecombineerd. Zij is erg goed in het bedenken van de kleinste details. Zoals ook in deze keuken goed te zien is. De grepen zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op de mallen waarin sigaren worden gerold. En het in marmer uitgevoerde eiland is voorzien van een messing strip tussen de twee platen in.

"Klassieke woning met prachtige details"

ZWEVENDE PLANKEN
Wat erg opvallend is in deze keuken zijn de zwevende planken met een gekliefde rand. De achterwand van het eiland is gefrijnd. Al met al een zeer luxe afwerking in deze rustig ogende keuken. Naast de keuken hebben wij ook het badkamermeubel en een schuifdeur voor het toilet gemaakt.

Wil je meer weten over dit project? Neem vrijblijvend contact op.

“OH OH DEN HAAG ”