VILLA BERESTEIJN: MET LIEFDE VOOR HOUT

In deze villa is het totale interieur vernieuwd, een project waar vakmanschap en oog voor detail centraal staan. Elk onderdeel in deze villa is ontworpen door een architect en door DVB Design met de hand gemaakt. Neem bijvoorbeeld de wijnkast die om de wijnkoeler heen is gebouwd. Hier is goed te zien dat elk plankje in kruisverstek is gemaakt met de omliggende plankjes. Dit vraagt om veel geduld, vakmanschap en liefde voor het hout.

AMERIKAANS NOTENHOUT

In dit interieur is Amerikaans notenhout een terugkerend onderdeel van het totale ontwerp, op verschillende manieren toegepast in het interieur.

De rompen van de keuken zijn uitgevoerd in noten fineer dat op een watervaste basis is verlijmd. Het blad op het kookeiland, de kast rond de wijnkoeler en de doorgang met de speels geplaatste noten ‘wortels’ zijn van massief Amerikaans noten gemaakt. Dit is ook op de slaapverdiepingen terug te vinden: onder andere in de greeplijsten in de badkamer, het bureau en de zwevende plank op zolder.

SFEERVOLLE UITSTRALING

Het gebruik van massief Amerikaans noten in combinatie met de strakke witte fronten zorgt ervoor dat dit stuk voor stuk unieke elementen zijn. De meubels zijn naadloos in deze villa geïntegreerd en geven het huis een sfeervolle en tijdloze uitstraling.

" Een gekraakte noot"

INGEBOUWDE LED VERLICHTING

De badkamermeubels zijn voorzien van een HI-MACS wasbak, een massief noten greeplijst en gespoten greeploze fronten. Aan de onderzijde van het meubel is ledverlichting ingebouwd die tegelijkertijd met de hoofdverlichting van de badkamer ingeschakeld wordt. Dezelfde toepassing komt ook terug bij de niskast in de woonkamer.

Met recht een project waar wij enorm trots op zijn en dat goed laat zien dat je niet alleen voor een salontafel bij ons terecht kan, maar ook voor een totale verbouwing.

Wil je meer weten over dit project? Neem vrijblijvend contact op.

“Een schitterend project met hooggespannen verwachtingen en een geslaagd eindresultaat.”